Manitoe B2B

Ondernemers kunnen elkaar versterken door een samenwerking aan te gaan en producten gezamenlijk steviger in de markt te zetten.

Bij Manitoe is het mogelijk om dit te realiseren en kijken we graag met andere ondernemers wat de mogelijkheden zijn.

We zijn een jonge onderneming gericht op de sportieve doelgroep in de breedste zin van het woord, we zijn een onderneming die in beweging is en op zoek naar mooie dingen binnen dit concept en willen dit dan ook graag snel uitbreiden.

 

  • Ben je ondernemer en zijn er Manitoe producten die je graag in je assortiment zou willen opnemen.
  • Ben je ontwerper / producent en vervaardig je mooie producten die passen binnen het Manitoe concept van Sport / Active en Outdoor en wil je deze in de markt zetten onder de vlag van Manitoe.
  • Heb je innovatieve ideeën binnen ons concept en zou je hier graag iets mee willen maar weet zelf niet hoe.
  • Ben je op zoek naar producten die we momenteel nog niet in ons assortiment hebben kijken we graag binnen ons inkoopnetwerk of we hier invulling aan kunnen geven.
  • Ben je Sportschoolhouder, Fysiotherapeut, Voedingsconsulent enz enz en wil je een samenwerking aangaan met Manitoe d.m.v. gebruik te maken van onze websitebezoekers en klanten.

 

Of zijn er andere ideeën of vragen die je graag zou willen bespreken neem dan gerust contact met ons op en kijken we gezamenlijk wat de mogelijkheden zijn. Er zijn vele manieren hoe we elkaar als ondernemer kunnen versterken, het is een kwestie van de puzzelstukjes op je juiste plaats leggen.

 

Met sportieve groet,

 

Michael Hoogendoorn